Termék kereső
Ok
Probléma kereső
Ok
Termékcsoportok
AKCIÓ
Termékcsomagok
XL-XXL
Vitastiq-vitamin nyomon követő
M Essence Bio gomba
Purex Phase program
Immunrendszer
Stressz
Tisztítókúra
Szív és érrendszer
Húgyúti panaszok
Mozgásszervi panaszok
Vérszegénység
Változókor
Teák és különleges ivólevek
Arc- és testápolás, kozmetikumok
Szájápolás
Gyógykozmetikumok
Levegőtisztítás
Magnetoterápia
Elektroszmog és egyéb sugárzások
Réztextíliák
Családtervezés
Tisztítószerek
Emésztőrendszer
Információs anyagok
Oktatási anyagok
Szuperélelmiszerek

 

A mai receptünk egy nagyszerű, gyorsan összedobható baconbe tekert csirkemáj lesz, amit Bánáti-Molnár Emese fog nekünk elkészíteni.
A türelmetlenebbeknek a recept 1:58-tól kezdődik :)

 

Hozzávalók
- 2 marék csirkemáj
- Annyi bacon csík ahány szelet csirkemájunk van
- majoranna
- vadhús fűszerkeverék
- aszalt áfonya
- aszalt őszibarack
- vörös vagy lila hagyma
- fokhagyma
- metélőhagyma
- pirítós

 

A videó lejátszásához kattints a képre vagy ide!


A csirkemájat apróbb darabokra felkockázzuk, majd megfűszerezzük majorannával és vadhús fűszerkeverékkel.  A májdarabokat baconbe tekerjük és megborsozzuk. Végül a kész hústekercseket serpenyőben 3-5 percig sütjük.

 

Köretnek készíthetünk hozzá croutont ami nem más, mint pirított kenyér kevés olíva olajjal meglocsolva, majd a pirított kenyérszeleteket bekenjük fokhagymával. Végül metélőhagymát és lilahagyma karikákat szeletelünk rá. Édesköretnek pedig tehetünk mellé aszalt vörösáfonyát és őszibarackot is.

 

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

 


BELÉPÉS
Elfelejtette Jelszavát?
OK
Kosár
A kosár üres.
 



Herba Gold Nonimed Purex

© 2009 Minden jog fenntartva | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Az oldal megtekintéséhez legalább Internet Explorer 7 ajánlott, 1024x768 felbontásban.